International 1455XL(schaal 1:32, fabrikant Wiking).

Deze dikke trekker uit de jaren tachtig was destijds het grootste type en daarmee het paradepaardje van International Harvester Company(IHC). De trekker heeft een vermogen van 107KW/145PK en dat was voor die tijd behoorlijk veel, hij was daarom vooral in dienst bij loonbedrijven. Vandaag de dag is dat wel anders, een vermogen van 145PK is nu vaak al te vinden op een gemiddeld melkveebedrijf of ander boerenbedrijf. Op loonbedrijven van nu zijn de gemiddelde vermogens verdubbeld of zelfs verdrievoudigd! 

Het schaalmodel van Wiking mag er zeker zijn en is uitgevoerd met vele mooie details.

De deuren kunnen open en dan is het mooi gedetailleerde interieur goed te zien. Door voorzichtig aan het spiegeltje te trekken gaat de deur open.

De trekker wordt geleverd met twee uitlaten: een cremekleurige en een chromen versie. Hier is hij afgebeeld met die in chroomkleur.

Hij past wel mooi voor de La Campagne kipper.

Ook de achterzijde is erg mooi uitgevoerd met hefarmen en een topstang. De trekhaak met pin is in hoogte verstelbaar. In de hef zijn helaas geen machines te hangen, omdat deze niet Siku-compatibel is. Misschien is er een adapter verkrijgbaar, dan kan het wel. Het frontgewicht(rechts) is ook afneembaar.

Enkele afmetingen van het model. Deze is in schaal 1:32, dus 1cm van het model is 32cm in het echt.