New Holland FR920 'Yellow Bull'(schaal 1:32, gelimiteerde oplage van 1000 stuks, fabrikant Marge Models). Deze machtig mooie, dikke hakselaar is normaal geel van kleur(ook verkrijgbaar), maar deze zwarte 'Yellow Bull'-versie is de speciaal uitgebrachte 60-jarige jubileum-uitvoering. Het model is ook weer voorzien van vele mooie details.

De Bull wordt geleverd met een graspickup en een maisbek. Deze zijn gemakkelijk aan te brengen door de lipjes aan de bovenkant van bovenaf in de gleufjes te laten zakken. De lipjes aan de onderkant moeten eerst onder worden ingestoken/aangehaakt. De invoer met de rollen waar deze aan komt hangen kan naar boven en beneden bewegen.

Eerst wat plaatjes van de grasbek.

En van het maisvoorzetstuk.

De gedetailleerde blaaspijp kan omhoog en naar links en rechts draaien, net zoals bij de echte machine.

De maisbek is opklapbaar.

De achterwielen zijn stuurbaar.

De cabine is mooi gedetailleerd.

De stoere achterkant met het logo van de 'Yellow Bull'.                          Nr.580 van de 1000 stuks. 

De klep aan het uiteinde van de blaaspijp kan bewegen. Dit is uniek, want bij bijna geen enkele miniatuurhakselaar is dat mogelijk.

De hakselaar is hier aan het maishakselen samen met de Massey-Ferguson 7499 met Joskin Silo Cargo 20/40 silagewagen. De mais moet je er zelf maar even bij denken.

De eerste ronde rijdt de combinatie dicht achter de hakselaar, zodat deze het product over de trekker heen in de wagen kan blazen. De klep aan het uiteinde van de pijp staat dan bijna horizontaal om het product zo ver mogelijk neer te laten komen. Vaak rijdt er een vrachtwagen mee de eerste ronde, deze kan dichter op de hakselaar rijden en dan is dus de afstand minder groot. Zo gaat er dan minder gehakseld product verloren.

Grashakselen doet de New Holland met de graspickup. Hieronder is hij aan het werk samen met de International 1455XL en daarachter een Joskin tandemassige silagewagen. Ook het gras moet je zelf even 'zien'. 

Enkele afmetingen van het model. Deze is in schaal 1:32, dus 1cm van het model is 32cm in het echt.