Deze site is gemaakt door een collega-modelbouwer die mijn bouwkunsten op mijn website erg mooi vindt. Met vele jaren ervaring in modelbouw heeft hij al erg veel modellen verzameld, gebouwd en verbouwd. Reden genoeg dus voor hem om zelf ook een website te bouwen en zijn trots te kunnen tonen.

Kijk, lees en geniet!

Op deze modelbouwsite  zijn vele producten te koop op modelbouwgebied. Denk aan modeltreinen, modelauto's, vrachtwagens en sceneryonderdelen. Ook zijn er aanbiedingen en extra's te vinden die het kopen van een model leuker en aantrekkelijker maken. Een goede overzichtelijke site voor veel kijk-en koopplezier!

Op deze webshop vind je heel veel landbouwminiaturen en nog veel meer. Ook verbouwde modellen zijn te koop of kun je op bestelling laten maken. Dit is een echte modelspeciaalzaak. Zij zijn ook altijd aanwezig op de grote beurs in Zwolle.

Een handige site om een landbouwminiatuur op te zoeken. Bijvoorbeeld het merk, fabrikant , type , jaar van uitbrengen enz.

De Kartonmodellshop in Duitsland heeft heel veel aanbod van kartonnen/papieren modellen. Je staat er versteld van hoeveel bouwplaten er op de markt zijn en die je hier gewoon kunt bestellen(mits op voorraad).

Neem eens een kijkje op deze site en je zult zeker verrast zijn!

 

Dit is de site van de landbouwminiaturenclub Nederland(LCN). Het clubblad heeft ook de naam "Agritoy".

 

Webshop met veel landbouwminiaturen. heeft ook aparte modellen te koop. Boeryes is ook altijd aanwezig op de beurs in Zwolle en andere beurzen.

Webshop met veel landbouwminiaturen, vooral veel tractoren. Is ook altijd aanwezig op de beurs in Zwolle en de NAMAC-beurs in Houten.

Webshop met veel bouwkitjes van vrachtwagens, trucks, cabines enz. Maar ook verkoop van miniaturen van opleggers, brandweer, politie, militair enz. Keus uit veel bijzondere en aparte bouwkits en schaalmodellen.

Een Duitse webshop met een heel groot assortiment miniatuurmodellen, voornamelijk kranen en vrachtwagens. Ze hebben zoveel aanbod dat je de site kunt gebruiken als database om te kijken wat er allemaal op de markt is. De zoekfunctie "Modellfinder" is zeer goed en handig te noemen.

Dit is de webshop van de fabrikant Kibri. Deze heeft een groot assortiment aan bouwpakketten van kranen, vrachtwagens, andere voertuigen en gebouwen. De kranen en trucks vind je vooral in de H0-schaal(1:87). Jammer is dat de modellen alleen van oude typen voertuigen zijn. Maar toch erg mooi!

 

Een webshop met een heel groot assortiment aan bouwpakketten(ook veel van Kibri), maar ook aan hobbymaterialen zoals gereedschappen, verf, lijm enz.