Mercedes-Benz SK/Titan Z 42.615 F 8x4, V 12 zwaartransporttrekker met Scheuerle 8-assige platformdieplader in de kleuren van en met opschrift "Sarens"(schaal 1:87, bouwpakket, fabrikant Kibri). Dit model werd door Kibri aangeboden in een set samen met de Gottwald AK850 kraan en nog 7 vrachtwagencombinaties voor het transporteren van de onderdelen van de kraan.

Deze combinatie vervoert hier het bovenste deel van de hoofdmast van de kraan en een koppelstuk tussen het blauwe broekstuk(zie Daf 95.400) onder op de kraan en de hoofdmast(of Derrick-mast indien aanwezig).

Op deze website staan nu de kraan en 6 vrachtwagencombinaties uit deze set. Zoals ik al aan heb gegeven bevat deze set 8 vrachtwagencombinaties om te bouwen. Echter heb ik twee te bouwen combinaties destijds aan een vriend gegeven die wilde kijken of dit soort modelbouw iets voor hem was. Echter heb ik geen contact meer met hem en ben ik de bouwdoosjes dus kwijt, jammer dus. Voor mij blijft het dus bij de kraan met 6 transportcombinaties. Wellicht kan ik de overige twee ooit nog ergens op de kop tikken...