Hallo, ik ben Erik van Gisteren en ik woon in Noord-Brabant. In mijn vrije tijd ben ik naast de mantelzorg van mijn ouders, de verzorging van mijn dieren en de klusjes rondom huis en tuin vaak bezig met modelbouw.

Door mijn grote interesse in hele grote, zware voertuigen, machines, werktuigen en (fabrieks)gebouwen is ook de miniatuurbouw daarvan in de loop der jaren een echte passie van mij geworden.

Hierbij verzamel ik schaalmodellen van (hijs)kranen, vrachtwagens, landbouwvoertuigen en werktuigen. Maar echt leuk vind ik het om een bestaand model te verbouwen tot een goed lijkend miniatuurmodel.

Ook een voertuig, machine of gebouw helemaal namaken zoals dat in het echt is, vind ik vooral een hele leuke uitdaging. Vooral de bouw van een koeltoren in H0-schaal(1:87) en een complete kolencentrale in Z-schaal(1:220) waren voor mij megaprojecten.

Als lid van de Landbouwminiaturenclub Nederland heb ik al diverse bouwverslagen mogen publiceren in het clubblad Agritoy(zie onder "Zelfbouw" en "Verbouw"). Het is leuk om je bouwwerken te kunnen tonen en delen met andere modelbouwfreaks dan het alleen maar in je vitrine te plaatsen.

Dit is ook een reden voor het maken van deze website. Ik hoop dat andere liefhebbers van modelbouw ervan kunnen genieten en wellicht inspiratie op kunnen doen voor hun eigen bouwsels en plannen.